Stvaramo zajedno 2

16-03-2023

 Na akreditovanoj tribini "Stvaramo zajedno 2", 11. marta, prezentovano je tridesetak najboljih primera dobre prakse - vrtića, osnovnih i srednjih škola ŠU Kragujevac. Naša škola imala je čak 5 prezentacija, a naši nastavnici koji su timski radili i ovde prikazali svoje inovativne ideje su: Jasmina Jovičić, Gordana Petrović, Nataša Štulić, Zorica Paunović i Zoran Ignjatović.


06-03-2023

 Februar je protekao u znaku upisa budućih prvaka.  U ponedeljak, 13.2.2023. god. naša škola otvorila je vrata budućim prvacima i njihovim roditeljima. Učitelji su u holu škole organizovali niz kreativnih aktivnosti koje su  deca sa oduševljenjem prihvatila. Veliku podršku učiteljima su pružili i nastavnica fizike J.Jovičić sa svojim  predstavljanjem, kao i nastavnik informatike M. Milosavljević koji je deci i roditeljima predstavio svoje produkte rada sa učenicima na 3D štampaču. Cilj ove aktivnosti i druženja je bio da se deca i roditelji upoznaju sa načinom rada u školi, školskim prostorom i učiteljima.

Dobro nam došli!

Međunarodni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja

06-03-2023
Međunarodni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja

Poslednje srede u mesecu februaru, učenici 2.razreda celodnevne nastave obeležili su Međunarodni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja koji je poznat i kao Dan roze majica. Učenici su imali niz raznih aktivnosti kojima su obeležili ovaj dan. Cilj ove aktivnosti bio je da se deci ukaže šta je to što se oko njih dešava a predstavlja vršnjačko nasilje.


««
«
1
2 3 4 5 ... » »»