Umetničko bijenale

27-11-2022

 Učenici 8-1 posetili su sa svojom razrednom i nastavnikom likovne kulture jednu od 4 galerije u kojima se u našem gradu trenutno održava Treće međunarodno bijenala Artija. Radovi od i na papiru, pristigli su od umetnika iz raznih zemalja i mogu se, osim u Malom likovnom salonu gde smo mi bili, pogledati i u Galeriji Narodne biblioteke, Narodnom muzeju i Galeriji "Mostovi balkana".

 

 


Međunarodni dan tolerancije

27-11-2022

 Međunarodni dan tolerancije obeležava se širom planete. Učenici 2/1 i 2/2 obeležili su ovaj dan raznim aktivnostima. Za naše učenike tolerancije je ljubav, pomoć poštovanje, razumevanje, prijateljstvo, mir, nenasilje, prihvatanje različitosti.

 


Igračke od recikliranog materijala

18-11-2022

 Đaci prvaci su engleski jezik ovih dana učili na vrlo zabavan način - praveći igračke od iskorišćenih limenki i flašica soka, kartonskih rolni od toalet papira, kutija od keksa, čepova, itd. Naučili su šta je to reciklađa i neke nove reči na engleskom, ali i da su stvari koje sami napravimo nekada mnogo lepše od skupih kupljenih igračaka. U druženju i zajedničkom radu sa roditeljima, prvaci su dobili zaista fantastične radove koje smo izložili na izložbi u holu škole. Dođite, pogledajte, uživajte!

 

 


««
«
1
2 3 4 5 ... » »»