Nagradna ekskurzija

11-06-2022

 Naša škola je za  učenikeod 3. do 8. razreda koji su postigli rezultate na Okružnom i Republičkom takmičenju,kao i njihove nastavnike, nagradila ekskurzijom.Na ekskurziju je išlo 60 učenika u pratnji 6 nastavnika: Slavica Jovanović-nastavnik biologije, Jasmina Jovičić- nastavnik fizike,Bogoljub Đurić-nastavnik matematike,Ivan Spasenić-nastavnik geografije,Zoran Krsmanović-nastavnik tehnike i tehnologije,Vojkan Bogićević-nastavnik fizičkog i Direktora škole Milana Vukašinovića. Ekskurzija je realizovana 7.6.2022. Učenici su posetili manastir Žiču koji se nalazi u plodonosnoj ravnici u blizini reke Ibar i koji je od izuzetne istorijske i duhovne važnosti kao i Vrnjačku Banju –simbol banjskog turizma.Učenici su prezadovoljni ekskurzijom za koju kažu da ih dodatno podstiče da nastave sa ostvarivanjem dobrih rezultata. Fotografije sa ove ekskurzije uradio je vođa puta Nenad Božinović.

Galerija slika sa ekskurzije


Izložba u holu škole

08-06-2022

  Đura Ubavkić i Hristina Kočović su otvorole izložbu slika i crteža u holu naše škole. Izložba će biti otvorena do 15 juna. Uživajte. 

 

 

 


Poseta galeriji

08-06-2022

 Učenici 7-1 su sa svojom nastavnicom ali i učiteljicom, posetili Gelriju "Mostovi Balkana" i pogledali veoma zanimljivu izložbu pod nazivom "Veliki format", na kojoj su izloženi radovi  naših osam akademika: V. Veličkovića, Petra Lubarde (čiji se radovi uvek mogu pogledati u Muzeju "21. oktobar"), Peđe Milosavljevića, Petra Omčikusa, Miće Popovića i Bate Mihajlovića. Učenici su bili u prilici i da saslušaju kratko predavanje kustosa o umetnosti 20.veka na našim prostorima, ali i o neobičnim biografijama pojedinih umetnika.

 


««
«
1
2 3 4 5 ... » »»