06.05.2013.

Поводом великог хришћанског празника Ускрса у нашој школи је одржана Ускршња радионица. Радионица је већ традиционална и само је једна у низу оних које се у току школске године спроводе у ОШ "Радоје Домановић".

 
И данас, као и свих претходних година, много деце и родитеља се одазвало позиву. Ученици 2. разреда припремили су за своје нове другаре, будуће прваке, интересантну приредбу на енглеском језику.
 
Будући прваци се оваквим активностима припремају за један од најлепших тренутака у животу - полазак у школу, али уједно, овај сусрет је и прилика да упознају своје будуће учитеље.
 
Након приредбе, уследила је Ускршња радионица која садржи пуно изненађења и забаве за све присутне. Деца, надахнута темом, заједно са родитељима, увек показују велику маштовитост у треадиционалном осликавању јаја, прављењу венчића, украса и честитки. Сви се веома радују овим интереснатним радионицама, јер деца, у веселој и пријатној атмосфери, уз послужење и кроз игру, откривају своје вештине и поносе се својим радовима.
 
Сви ми овде доживљавамо занимљиве тренутке дружења, стварајући тако веселу ускршњу атмосферу.